Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up

Help

Discussion in 'Help Wanted' started by Gmutoagrsv, Nov 14, 2017.

  1. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    They’re wired to the battery directly. I was able to finish the leds and speedo and the headlight was working. Then it sat for a week or so without the tender in it. And after that it was sitting a couple weeks.
     
    chubs likes this.
  2. BWG56

    BWG56 Guru

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    20,583
    Likes Received:
    37,916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    USA
    My Bike(s):
    Big Dog, SpyderF3
    First Name:
    Ker
    That's good that the LED's are wired direct to the battery, maybe you want to have the battery load tested if ya already tried the old headlight bulb.
     
  3. bigkelk9

    bigkelk9 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    2,980
    Likes Received:
    5,356
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Southeast Texas / Southern California
    My Bike(s):
    07 big dog k9
    First Name:
    Kel
    Yeah, as dent said, I'm on my third daymaker.. some have lots of luck and others dont. But i wouldnt trust a test light, i would use a meter and wre what u got and if nothing still, might have yanked a wire from under the tank on one of them flemsy ass jst connectors.. if u got no power at the harness to the bulb, ur gonna have to yank the tank and go there next.. it' next in line.
     
    #23 bigkelk9, Nov 15, 2017
    Last edited: Nov 15, 2017
    chubs likes this.
  4. dentdude36

    dentdude36 Guru

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    8,439
    Likes Received:
    19,448
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Suburbs of Buffalo NY
    My Bike(s):
    2007 K9
    First Name:
    Kevin
    Go with this and be done with it
    IMG_3550.JPG
     
  5. dentdude36

    dentdude36 Guru

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    8,439
    Likes Received:
    19,448
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Suburbs of Buffalo NY
    My Bike(s):
    2007 K9
    First Name:
    Kevin
    Any update on the problem?
     
  6. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    I pulled the led and put the stock headlight back in and nothing. I checked and also noticed the alarm won’t arm or disarm. It chirps when I pull it from the battery. I took it out completely and still nothing. I ordered a few thing I needed like the rubber height adjust for the tank. So it came in and I’m waiting till I get a few min to pull the tank and check the wiring. And am lost if that doesn’t do anything. The only electrical thing I’ve done since I parked it was the speedo. But I don’t know
     
    chubs likes this.
  7. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    So I pulled the tank up didn’t find anything that looked messed up I followed the wires from the headlight and found they go into the coil pack and I tested them there with the test light and all three Lugs showed light ground with the key on and off and there’s a ground bus below it as well. Anybody want to do an experiment on theirs and see if it comes up grounded as well?[​IMG][​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    chubs likes this.
  8. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    I have been reading more and more and somebody mentioned a breaker. where is that?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    chubs likes this.
  9. dentdude36

    dentdude36 Guru

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    8,439
    Likes Received:
    19,448
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Suburbs of Buffalo NY
    My Bike(s):
    2007 K9
    First Name:
    Kevin
    Behind your left side cover
     
  10. Th3InfamousI

    Supporting Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10,492
    Likes Received:
    15,658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Texas
    My Bike(s):
    04 Ridgeback & 07 K9
    First Name:
    Eric
    Your head light wires should not go back to the coil...check again that's not right

    Sent from my 2PS64 using Tapatalk
     
  11. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    I’ll take a look tomorrow and try to trace the wires. And take pics. I did notice a junction block with 2 power wires coming out. 1 to the battery and not sure where the other goes. I figured that was probably it but I didn’t see any way to switch or reset it.
     
    chubs likes this.
  12. BWG56

    BWG56 Guru

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    20,583
    Likes Received:
    37,916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    USA
    My Bike(s):
    Big Dog, SpyderF3
    First Name:
    Ker
    Its the little black thing on the side

    breaker.JPG IMG_0023.jpg
     
  13. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    Ok. I am baffled. I found a (jst)? Clip under the tank that was open with the same colors as the headlight. And it was the headlight side I looked closer and found a kinda open clip on the battery side. The reason I say “kinda” is it was capped off. I plugged it in and the headlight is working again but ?!?!?[​IMG][​IMG][​IMG]

    And the high beam indicator dimly blinks still.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  14. BWG56

    BWG56 Guru

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    20,583
    Likes Received:
    37,916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    USA
    My Bike(s):
    Big Dog, SpyderF3
    First Name:
    Ker
    Check the connector that goes up to the Tach while your there, you might have a loose wire there also.
     
    dentdude36 likes this.
  15. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    Just pulled the tach apart and everything is clicked in. All other controls work running lights signals hazards horn and it runs ok. Just need to rejet and adjust carb. New pipe. But I have good power on the red wire good ground on black but nothing at all on the yellow. Please tell me I’m not gonna have to get into the wire loom itself. And on that note. How to I get the tank off this damn thing?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  16. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    Is there a relay that I am missing somewhere that switches from high beam to low beam?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  17. Unsprung

    Unsprung Well-Known Member
    Supporting Member

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    1,145
    Likes Received:
    2,380
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Ruskin, FL
    My Bike(s):
    08 K9, 06 Hayabusa, (wife's ride)
    First Name:
    Gerald
    dentdude36 and pknowles like this.
  18. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    I have it on my iPad phone and laptop. Been through it for other things but for this I can’t find anything close to what I’m looking for.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Unsprung likes this.
  19. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    Still having issue. I’m thinking the high beam is on but the low isn’t. I’m gonna pull the loom apart at the ehc and check it there. Any more ideas?
     
  20. Gmutoagrsv

    Gmutoagrsv Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    225
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Reno nv
    My Bike(s):
    2006 mastiff
    First Name:
    Greg
    Still having issue. I’m thinking the high beam is on but the low isn’t. I’m gonna pull the the loom apart where it goes into the ehc and test it from there. See if it’s getting power from there.
     

Share This Page