Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up

Electrical issue

Discussion in 'General' started by phatchopper300, Sep 30, 2017.

  1. dentdude36

    dentdude36 Guru

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    8,402
    Likes Received:
    19,398
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Suburbs of Buffalo NY
    My Bike(s):
    2007 K9
    First Name:
    Kevin
  2. phatchopper300

    phatchopper300 I just wanta ride

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    2,327
    Likes Received:
    326
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Morganton, (Western) NC
    My Bike(s):
    08 k-9 Dakota spedo, RIP Kit gen. one 585 cam 2 1/2 forward contr
    First Name:
    Mike
    Another ? the relay for efi looks like horn relay what should the voltage be on relay(25 amp). The relay gets very warm during operation I know it has power to it with engine running I have had to replace it before Want to make sure it's the correct amperage Just wondering if that is flipping the circuit breaker

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
    chubs likes this.
  3. phatchopper300

    phatchopper300 I just wanta ride

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    2,327
    Likes Received:
    326
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Morganton, (Western) NC
    My Bike(s):
    08 k-9 Dakota spedo, RIP Kit gen. one 585 cam 2 1/2 forward contr
    First Name:
    Mike
    Bump

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     

Share This Page